GRAND VIEW UNIVERSITY
STUDENT CENTER

Des Moines, Iowa

Grand View University’s success and continued growth created the need to expand and remodel their existing student center built in the 1980’s. Existing program spaces were expanded and new program areas were added in this expansion project. A new skywalk connects the Student Center to the recently completed Rasmussen Center, also designed by FEH DESIGN. The expanded Student Center includes Student Life Offices, Academic Success Offices, Welcome Center, campus wide Dining and Kitchen Facilities,  the Campus Book Store, Copy Center, Student Mail Center with a campus wide Mail Distribution Center, Student Lounges, Data Center, Student Organization Office and several conference and meeting rooms. In addition, the Student Center houses two of the University’s Academic Programs; the Communications and Theater Departments are provided with space for their activities, teaching studios and a 200-seat performance space.

 

STRUCTURAL ENGINEER JP-SE Design-Build M/P Baker Group Design-Build Commonwealth Electric Company of the Midwest GENERAL CONTRACTOR Venter Spooner, Inc.

PHOTOGRAPHY / JACOB SHARP PHOTO